Hoštický substrát pre izbové rastliny 10 l

Hoštický substrát pre izbové rastliny s hnojivom dobre prijíma vodu a živiny a odovzdáva ich rastlinám. Substrát je obohatený o hnojivo s mikroprvkami.

  • vhodný pre pestovanie izbových rastlín ako napríklad monstery, filodendróny, peperómie, pothosy….
  • obsahuje minerálne hnojivo s mikroprvkami na 6. týždňov po presadení
  • praktické balenie

5,50 

Na sklade

hosticky substrat pre izbove rastliny poda hlina plantizia
Hoštický substrát pre izbové rastliny 10 l

5,50 

Zakúpením získate 28 vernostných lístkov!

Hoštický substrát pre izbové rastliny

Hoštický substrát pre izbové rastliny je vyrobený zo zmesi vytriedenej svetlej a tmavej rašeliny, preosiateho jemne triedeného kremičitého piesku, perlitu, prírodnej ílovitej zložky a minerálneho viaczložkového hnojiva s mikroprvkami. Pôdna reakcia je upravená jemne mletým dolomitickým vápencom. Hoštické substráty svojím zložením zodpovedajú najvyšším nárokom ako hobby pestovateľov, tak aj profesionálov.

Výhody hoštického substrátu pre izbové rastliny

  • perlit zabezpečuje vysokú vzdušnosť substrátu
  • obsah ílovitých častíc zvyšuje pútanie živín a obmedzuje možnosť ich straty vyplavovaním
  • má priaznivú fyzikálnu štruktúru a dobre prijíma zásoby vody
  • substrát obsahuje potrebné množstvo základných a stopových životov

Použitie

Na dno kvetináča nasypeme tenkú vrstvu substrátu, vložíme rastlinu, obsypeme ju substrátom, ktorý jemne pritlačím. Prvých 10 dní po zasadení zalievame trochu menej, aby si rastliny vytvorili nové korene. Čerstvo presadené rastliny neumiestňujeme na miesta s priamym slnečným žiarením.

Výrobca: Forestina

Zloženie: svetlá a tmavá rašelina, kremičitý pierok, perlit, ílová zložka, viaczložkové hnojivo s mikroprvkami

Objem: 10 l

Výrobca

Spôsoby doručenia

Osobný odber v Bratislave, Kuriér na adresu, Packeta / Zásielkovňa

Veľkosť balenia

10 l

Použitie

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Hoštický substrát pre izbové rastliny 10 l”

Web plantizia.sk používa súbory cookies. Ďalším prechádzaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.